DOZA GIPS CARTON BTICINO, 2 MODULE


Producător : Bticino
Greutate 0.1 kg / Buc
15.26 Lei
* pretul contine TVA
Garantie : 24 luni Cod : PB502N

DOZA GIPS CARTON BTICINO, 2 MODULE

Descriere Produs

DOZA GIPS CARTON BTICINO, 2 MODULE

Dimensiuni Ø 71x50,5 mm

Instalare usoara – nu e nevoie de manual de instructiuni;

Un produs profesional - ghearele metalice, vârfurile din plastic, orificiile alternative pentrucabluri si gulere largi, toate ajuta la obtinerea unui rezultat profesional. Toate suruburile sunt realizate din metal robust, rezistente la cuplu si potrivite pentru scule electrice;

Instalare rapida - sfaturile de pe partea din spate fac, de asemenea, usor de realizat o gaura perfecta in cel mai scurt timp. In plus, membrane elastice care se deschid cu usurinta economisind timp;

Doza cu inchidere etansa – doza e conforma cu standardele EN de economisire a energiei. Permitand totusi o flexibilitate utila, fixarea tuburilor mentine etanseitatea cu membrana. Când este instalata cu succes scurgerea aerului fierbinte sau rece se va opri definitiv.

O reducere a scurgerilor de aer cu 95% comparativ cu casetele standard de instalare.

Noua Doza Aparataj Gips-Carton de la Bticino este conceputa pentru a îndeplini cele mai înalte cerinte de economisire a energiei: membranele elastice se fixeaza bine în jurul conductelor sau cablurilor, dar permit un grad ridicat de flexibilitate, facând instalarea robusta si durabila. Doza este ideala pentru casele pasive sau pentru locuintele construite dupa exigentele reglementarilor termice. Doza reduce factura anuala de energie de la6 kWhEP/m²/ an si pâna la 15 kWhEP/m²/ an, înfuncie de tipul de constructie.

Doza este fabricata din polipropilen. Este rigida, fiabila si nu se va sparge. Testele au aratat ca vor pastra forma si funcia completa pâna la 60 ° si pâna la -5 ° C. Dozele sunt rezistente la flacara în conformitate cu noul standard european EN 60670-1. Acest lucru înseamna ca au "supravietuit" testului cu fir de stralucire, unde un pol metalic este încalzit pâna la 850°C si introdus în cutie timp de 30 de secunde. Dozele sunt rezistente la praf; sunt IP40 gratie membranei elastice care închide intrarile, evitând patrunderea prafului din interiorul cutiei; Dozele sunt fara halogeni (halogen-free). Utilizarea unui material deinstalare electric fara halogeni este un standard într-un numar tot mai mare de tari. Datorita reglementarilor privind sigurana împotriva incendiilor, multe instalaii cu componente care contin halogen sunt strict interzise.

 

Seria MATIX este varianta economica a marcii BTICINO dar totodata o gama completa modulara cu un design modern, linii simple si discrete, cu material alb lucios si cu posibilitati nelimitate de montaj al aparatajului necesar locuintelor noastre. Posibilitatea de a alege ramele ornament cu cele mai inovatoare culori si cu o grosime de numai  6mm situeaza seria MATIX in topul celor mai vandute aparataje modulare. Ramele ornament din seria MATIX sunt disponibile intr-o paleta de 24 culori impartite in cinci familii in functie de tipul de finisaj. Mai mult, cu ajutorul seriei MATIX, automatizarea locuintei devine standard.

Produsele din seria MATIX se disting printr-un design modern si elegant, asigurand o multitudine de functii (intrerupator simplu, cap scara/cruce, push buton, variator de tensiune, detector de miscare, priza schuko, priza TV, prize telefon, priza date, prize speciale tip USB, HDMI, etc).

Ca si la celelalte serii BTICINO, aparatajul din gama MATIX se fixeaza in suporti care se monteaza in doze dreptunghiulare (pt. zidarie sau rigips) standard italian (2, 3, 4, 6 module) sau rotunde (2 module).

Intrebari si sugestii




Produse compatibile cu DOZA GIPS CARTON BTICINO, 2 MODULE


Produse Recomandate