PRIZA DATE/TELEFON RJ45 CAT5E UTP 1 MODUL ALUMINIU LIVING LIGHT BTICINO


Producător : Bticino
Greutate 0.200 kg / Buc
50.17 Lei
* pretul contine TVA
Garantie : 24 luni Cod : NT4279C5E
Date tehnice:
NT4279C5E.pdf

PRIZA DATE/TELEFON RJ45 CAT5E UTP 1 MODUL ALUMINIU LIVING LIGHT BTICINO

Descriere Produs

PRIZA DATE/TELEFON RJ45 CAT5E UTP 1 MODUL ALUMINIU LIVING LIGHT BTICINO

Montaj: ingropat ST

Conceput special pentru transmisia de date si telefon. Acest conector este utilizat frecvent in retelele informatice cu cablu cu 4 perechi.

Conexiune fara dispozitive speciale de cablare.

Pentru mai multe date tehnice accesati pdf atasat.

Ani de experienta, cercetare si noi tehnologii pentru a atinge un nivel de inovatie aflat realmente in slujba oamenilor. Gama Living Light este exact rezultatul tuturor acestor elemente: o linie de produse complet noua. Design-ul acestei game este disponibil in trei forme diferite: forma rotunda pentru un stil deosebit care se reinnoieste in timp, forma rectangulara pentru o estetica esentiala si rafinata si Living Light AIR ce inglobeaza toata tehnologia BTicino intr-o solutie cu o grosime mai mica de 4 mm.

Living Light este o solutie noua din toate punctele de vedere. Vei fi surprins chiar si de mecanismele interioare datorita tehnologiei lor avansate. Liniile si formele Living Light sunt rezultatul ultimelor tendinte din stilul contemporan. Combinatie rafinata de forme, culori, materiale si suprafete care satisfac toate gusturile: de la minimalist la sofisticat, de la traditionalist la indraznet.

Intrebari si sugestii
Produse compatibile cu PRIZA DATE/TELEFON RJ45 CAT5E UTP 1 MODUL ALUMINIU LIVING LIGHT BTICINO


Produse Recomandate