PRIZA RJ45 UTP CAT 5E BTICINO MATIX, ALB


Producător : Bticino
Greutate 0.10 kg / Buc
39.15 Lei
* pretul contine TVA
Garantie : 24 luni Cod : AM5962C5E
Date tehnice:
AM5962C5E.pdf

PRIZA RJ45 UTP CAT 5E BTICINO MATIX, ALB

Descriere Produs

PRIZA RJ45 UTP CAT 5E BTICINO MATIX, ALB

Tip montaj ingropat ST

Pentru mai multe date tehnice accesati pdf atasat.

Seria MATIX este varianta economica a marcii BTICINO dar totodata o gama completa modulara cu un design modern, linii simple si discrete, cu material alb lucios si cu posibilitati nelimitate de montaj al aparatajului necesar locuintelor noastre. Posibilitatea de a alege ramele ornament cu cele mai inovatoare culori si cu o grosime de numai  6mm situeaza seria MATIX in topul celor mai vandute aparataje modulare. Ramele ornament din seria MATIX sunt disponibile intr-o paleta de 24 culori impartite in cinci familii in functie de tipul de finisaj. Mai mult, cu ajutorul seriei MATIX, automatizarea locuintei devine standard.

Produsele din seria MATIX se disting printr-un design modern si elegant, asigurand o multitudine de functii (intrerupator simplu, cap scara/cruce, push buton, variator de tensiune, detector de miscare, priza schuko, priza TV, prize telefon, priza date, prize speciale tip USB, HDMI, etc).

Ca si la celelalte serii BTICINO, aparatajul din gama MATIX se fixeaza in suporti care se monteaza in doze dreptunghiulare (pt. zidarie sau rigips) standard italian (2, 3, 4, 6 module) sau rotunde (2 module).

Intrebari si sugestii
Produse compatibile cu PRIZA RJ45 UTP CAT 5E BTICINO MATIX, ALB


Produse Recomandate