TERMOSTAT CU TEMPORIZATOR APARENT ALB LIVING LIGHT BTICINO


Producător : Bticino
Greutate 0.500 kg / Buc
850.25 Lei
* pretul contine TVA
Garantie : 24 luni Cod : N4450
Date tehnice:
N4450.pdf

TERMOSTAT CU TEMPORIZATOR APARENT ALB LIVING LIGHT BTICINO

Descriere Produs

TERMOSTAT CU TEMPORIZATOR APARENT ALB LIVING LIGHT BTICINO

Curent nominal: 2A

Tensiune nominala: 230V

Termostat cu temporizator electronic zilnic/saptamanal cu montaj pe perete pentru sistemele de incalzire si racire. Trei niveluri de temperatura selectabile intr-un interval de 24 de ore: auto, manual, vacanta, ambiental. Functionare anti-inghet. Alimentare cu baterii: 2X1.5V. Posibilitate de conectare a unei sonde externe. Iesire contact inversor 1 A cos 0.5

Pentru mai multe date tehnice accesati pdf atasat.

Ani de experienta, cercetare si noi tehnologii pentru a atinge un nivel de inovatie aflat realmente in slujba oamenilor. Gama Living Light este exact rezultatul tuturor acestor elemente: o linie de produse complet noua. Design-ul acestei game este disponibil in trei forme diferite: forma rotunda pentru un stil deosebit care se reinnoieste in timp, forma rectangulara pentru o estetica esentiala si rafinata si Living Light AIR ce inglobeaza toata tehnologia BTicino intr-o solutie cu o grosime mai mica de 4 mm.

Living Light este o solutie noua din toate punctele de vedere. Vei fi surprins chiar si de mecanismele interioare datorita tehnologiei lor avansate. Liniile si formele Living Light sunt rezultatul ultimelor tendinte din stilul contemporan. Combinatie rafinata de forme, culori, materiale si suprafete care satisfac toate gusturile: de la minimalist la sofisticat, de la traditionalist la indraznet.

Intrebari si sugestii
Produse compatibile cu TERMOSTAT CU TEMPORIZATOR APARENT ALB LIVING LIGHT BTICINO


Produse Recomandate