DISJUNCTOR DIFERENTIAL 1P+N 230V 10A 30MA 2 MODULE ALB LEGRAND MOSAIC


Producător : Legrand
Greutate 0.200 kg / Buc
493.98 Lei
* pretul contine TVA
Garantie : 24 luni Cod : LG077531
Date tehnice:
077531.pdf

DISJUNCTOR DIFERENTIAL 1P+N 230V 10A 30MA 2 MODULE ALB LEGRAND MOSAIC

Descriere Produs

DISJUNCTOR DIFERENTIAL 1P+N 230V 10A 30MA 2 MODULE ALB LEGRAND MOSAIC

30mA cu buton de test

Permite protectia suplimentara a persoanelor impotriva electrocutarii prin contact direct cu partile din circuit aflate sub tensiune sau in cazul punerii la pamant accidentale. 

Protejeaza local o portiune de circuit impotriva scurtcircuitului si a suprasarcinii. Se utilizeaza in completarea protectiei principale.

Amplasarea in imediata vecinatate a prizei, precum si selectivitatea fata de protectia principala fac posibila rearmarea la scurt timp dupa declansare. 

Pentru mai multe date tehnice accesati pdf atasat.

Avantajele gamei Mosaic

Instalare rapida

Aproape toate produsele sunt prevazute cu borne automate care garanteaza conexiunea sigura. Programul Mosaic ofera de asemenea sisteme de instalare prin conexiune rapida pentru conexiune, iluminat sau VDI.

Instalatii flexibile, adaptabile

Pentru fiecare configuratie: pardoseli false sau tavane false, programul Mosaic ofera suporturi de echipament diferite, special pentru retele de tensiune si informatii.

Usor de utilizat, cu un design curat, atragator

Programul Mosaic garanteaza compatibilitatea totala intre toate componentele sistemului si acelasi design atragator pentru toata instalatia electrica.

Intretinere simpla

Diferitele suporturi pentru echipament (coloane, jgheaburi, cutii de pardoseala etc.) simplifica lucrarile si intretinerea la amplasament: pregatire in atelier pentru instalare in ultimul moment, acces facil la cabluri si functii.

Produse ecologice

Ciclurile de viata ale tuturor solutiilor din Programul Mosaic au fost analizate pentru a reduce impactul acestora asupra mediului inconjurator, de la fabricatie pana la tratamentul de la finalul ciclului de viata. Rezultatele acestor analize sunt prezentate in PEP (Profiluri de mediu ale produselor). Acest simbol va va ajuta sa identificati produsele care contribuie activ la optimizarea utilizarii energiei in cladiri.

Intrebari si sugestii
Produse compatibile cu DISJUNCTOR DIFERENTIAL 1P+N 230V 10A 30MA 2 MODULE ALB LEGRAND MOSAIC


Produse Recomandate