INTRERUPATOR SIMPLU 10A 1 MODUL ALB LEGRAND MOSAIC


Producător : Legrand
Greutate 0.019 kg / Buc
20.79 Lei
* pretul contine TVA
Garantie : 24 luni Cod : LG077000
Date tehnice:
077000.pdf

INTRERUPATOR SIMPLU 10A 1 MODUL ALB LEGRAND MOSAIC

Descriere Produs

INTRERUPATOR SIMPLU 10A 1 MODUL ALB LEGRAND MOSAIC

Material: plastic

Tensiune: 250V

Montaj: ingropat

Pentru mai multe date tehnice accesati pdf atasat.

Avantajele gamei Mosaic

Instalare rapida

Aproape toate produsele sunt prevazute cu borne automate care garanteaza conexiunea sigura. Programul Mosaic ofera de asemenea sisteme de instalare prin conexiune rapida pentru conexiune, iluminat sau VDI.

Instalatii flexibile, adaptabile

Pentru fiecare configuratie: pardoseli false sau tavane false, programul Mosaic ofera suporturi de echipament diferite, special pentru retele de tensiune si informatii.

Usor de utilizat, cu un design curat, atragator

Programul Mosaic garanteaza compatibilitatea totala intre toate componentele sistemului si acelasi design atragator pentru toata instalatia electrica.

Intretinere simpla

Diferitele suporturi pentru echipament (coloane, jgheaburi, cutii de pardoseala etc.) simplifica lucrarile si intretinerea la amplasament: pregatire in atelier pentru instalare in ultimul moment, acces facil la cabluri si functii.

Produse ecologice

Ciclurile de viata ale tuturor solutiilor din Programul Mosaic au fost analizate pentru a reduce impactul acestora asupra mediului inconjurator, de la fabricatie pana la tratamentul de la finalul ciclului de viata. Rezultatele acestor analize sunt prezentate in PEP (Profiluri de mediu ale produselor). Acest simbol va va ajuta sa identificati produsele care contribuie activ la optimizarea utilizarii energiei in cladiri.

Intrebari si sugestii




Produse compatibile cu INTRERUPATOR SIMPLU 10A 1 MODUL ALB LEGRAND MOSAIC


Produse Recomandate