PLACA (RAMA) ORNAMENT BTICINO MATIX, 3 MODULE, CAFENIU


Producător : Bticino
Greutate 0.02 kg / Buc
25.05 Lei
* pretul contine TVA
Garantie : 24 luni Cod : AM4803TGG

PLACA (RAMA) ORNAMENT BTICINO MATIX, 3 MODULE, CAFENIU

Descriere Produs

PLACA (RAMA) ORNAMENT BTICINO MATIX, 3 MODULE, CAFENIU

Se monteaza pe doza gips carton (cod PB503), doza ST (cod 503E) si suport (cod 503SA).

Grad de protectie IP20

Montaj pe doza modulara

Seria MATIX este varianta economica a marcii BTICINO dar totodata o gama completa modulara cu un design modern, linii simple si discrete, cu material alb lucios si cu posibilitati nelimitate de montaj al aparatajului necesar locuintelor noastre.

Posibilitatea de a alege ramele ornament cu cele mai inovatoare culori si cu o grosime de numai  6mm situeaza seria MATIX in topul celor mai vandute aparataje modulare. Ramele ornament din seria MATIX sunt disponibile intr-o paleta de 24 culori impartite in cinci familii in functie de tipul de finisaj. Mai mult, cu ajutorul seriei MATIX, automatizarea locuintei devine standard.

Produsele din seria MATIX se disting printr-un design modern si elegant, asigurand o multitudine de functii (intrerupator simplu, cap scara/cruce, push buton, variator de tensiune, detector de miscare, priza schuko, priza TV, prize telefon, priza date, prize speciale tip USB, HDMI, etc).

Ca si la celelalte serii BTICINO, aparatajul din gama MATIX se fixeaza in suporti care se monteaza in doze dreptunghiulare (pt. zidarie sau rigips) standard italian (2, 3, 4, 6 module) sau rotunde (2 module).

Intrebari si sugestii
Produse compatibile cu PLACA (RAMA) ORNAMENT BTICINO MATIX, 3 MODULE, CAFENIU


Produse Recomandate