Doza antiex 160X75X75 Scame


Producător : Scame
Greutate 0.35 kg / Buc
La cerere
* pretul contine TVA
Garantie : 24 luni Cod : 644.0220

Doza antiex 160X75X75 Scame

Descriere Produs

Nota: Aceste doze nu se vand neechipate. Se vand doar pe baza de cerere de oferta, in functie de cerintele clientului privind echiparea lor.

Materialul din care sunt construite aceste prize este Fibra de poliester armata cu sticla .Acest material nou si revolutionar se caracterizeaza prin :

material  foarte rezistent la contaminare, complet rezistent la coroziune şi potrivit pentru aplicaţii care necesită utilizarea unor componente cu emisii reduse de fum şi fără halogeni, LSOH (Low Smoke Zero halogen) componente. Proprietăţile remarcabile ale materialului sunt, de asemenea, garantat în timp, datorită valorii ridicate RTI (Index de temperatură relativă), măsurat la 20000 h. Numeroase verificări şi teste au fost efectuate, chiar teste de rezistenţă la UV, pentru a garanta durata lungă de performanţă materialului iniţial. Grosimea zidurilor este suficientă pentru a oferi o alternativa excelenta la aluminiu, oţel inoxidabil sau fontă.

REZISTENTA LA FOC
Poliester armat cu fibra de sticla folosite în ADVANCE GRP garanţii de căldură excelentă şi rezistenţă la foc: nu  propaga flacara, nu emite halogenuri sau fum. Acest material are intarziere la   flacără  960 ° C conform EN 60695-2-1;  în funcţie de UL94. Este potrivit pentru aplicaţii care necesită utilizarea unor componente cu emisii reduse de fum şi fără halogeni, LSOH (Low Smoke Zero halogen).

 Rezistenţa la impact
Poliester armat cu fibra de sticla folosita in AVANS GRP şi grosimea mare a pereţilor carcasei asigura o excelentă rezistenţă mecanică la impact. Tehnologia SMC folosita pentru a produce membrane face GRP ADVANCE un produs indestructibil.Rezistenţă la impact din intestitate mai mare decât 20J (IK10) conform EN50102, chiar şi în condiţii de temperatură limită (-40 ° C +60 ° C).

Rezistenta la agentii chimici
Solutia ADVANCE PRM , datorită poliesterului armat cu fibra de sticla , duce la  o rezistenţă excelentă la substanţe chimice agresive, soluţii saline, acizi diluati, hidrocarburi, uleiuri minerale, substanţe alcoolice. Acestea sunt ideale pentru utilizarea în medii extrem de corozive.

Rezistenta agenti atmosferici
Structura şi materialele utilizate, de asemenea, face ADVANCE GRP un produs potrivit pentru cele mai extreme condiţii de mediu.
Gradul de protecţie IP66 dublu şi IP67 (IP66 pentru 125A), garanteaza un sigiliu excelentă împotriva intrării obiectelor solide sau lichide în intestine.
Rezistenta deosebita la radiaţii UV, fiabilitate excepţională în condiţii de stres de mediu şi de a folosi atât la temperaturi joase şi înalte ambiantă (-40 ° C +60 ° C).

VERSIUNI EX pentru instalarea în medii cu un potenţial risc de explozie identificate ca fiind zona 22 (praf), care intră în domeniul de aplicare al directivei ATEX (Directiva Europeana 94/9/CE), conforme cu standardele EN61241-0 şi EN61241-1.
Tip de protecţie: Ex II 3D - Ex tD A22 IP66 T90 ° C
Ta -25 ° C la +60 ° C.

Intrebari si sugestii
Produse compatibile cu Doza antiex 160X75X75 Scame


Produse Recomandate