VARIATOR CU NEUTRU 1000W 5 MODULE ALB LEGRAND MOSAIC


Producător : Legrand
Greutate 0.200 kg / Buc
958.92 Lei
* pretul contine TVA
Garantie : 24 luni Cod : LG078402
Date tehnice:
078402.pdf

VARIATOR CU NEUTRU 1000W 5 MODULE ALB LEGRAND MOSAIC

Descriere Produs

VARIATOR CU NEUTRU 1000W 5 MODULE ALB LEGRAND MOSAIC

3 fire

Pentru controlul lampilor, 5 leduri ce permit vizualizarea nivelului intensitatii luminii

Variatorul poate fi folosit ca intrerupator cap-scara in asociere cu un intrerupator. Dispune de buton ON/OFF si +/- pentru reglarea gradata a intensitatii luminii.Se poate comanda de la distanta prin asocierea cu butoane fara lumina de control. Se instaleaza in doze cu adancime de 40 mm minim (se recomanda doza de 50 mm).

Pentru mai multe date tehnice accesati pdf atasat.

Avantajele gamei Mosaic

Instalare rapida

Aproape toate produsele sunt prevazute cu borne automate care garanteaza conexiunea sigura. Programul Mosaic ofera de asemenea sisteme de instalare prin conexiune rapida pentru conexiune, iluminat sau VDI.

Instalatii flexibile, adaptabile

Pentru fiecare configuratie: pardoseli false sau tavane false, programul Mosaic ofera suporturi de echipament diferite, special pentru retele de tensiune si informatii.

Usor de utilizat, cu un design curat, atragator

Programul Mosaic garanteaza compatibilitatea totala intre toate componentele sistemului si acelasi design atragator pentru toata instalatia electrica.

Intretinere simpla

Diferitele suporturi pentru echipament (coloane, jgheaburi, cutii de pardoseala etc.) simplifica lucrarile si intretinerea la amplasament: pregatire in atelier pentru instalare in ultimul moment, acces facil la cabluri si functii.

Produse ecologice

Ciclurile de viata ale tuturor solutiilor din Programul Mosaic au fost analizate pentru a reduce impactul acestora asupra mediului inconjurator, de la fabricatie pana la tratamentul de la finalul ciclului de viata. Rezultatele acestor analize sunt prezentate in PEP (Profiluri de mediu ale produselor). Acest simbol va va ajuta sa identificati produsele care contribuie activ la optimizarea utilizarii energiei in cladiri.

Intrebari si sugestii
Produse compatibile cu VARIATOR CU NEUTRU 1000W 5 MODULE ALB LEGRAND MOSAIC


Produse Recomandate