Client Fidel

Ai devenit clientul nostru? Ti-am onorat comenzile si esti multumit de colaborarea cu noi? Te asteptam in continuare cu o gama diversificata de materiale electrice si corpuri de iluminat si cu ceva in plus......

Incepand cu data de 1 martie 2012 am gandit un sistem prin care sa beneficiezi de reduceri la preturile produselor din site. Cum? Foarte simplu.

Devii clientul nostru si de la prima comanda onorata, noi incepem sa contorizam toate comenzile tale astfel incat pe viitor sa iti acordam reduceri la preturile afisate ca bonus pentru loialitatea ta.  

Grila fidelitate

Prag I - suma totala cumparata (inclusiv TVA) 10.000 lei - 30.000 lei - discount 2%;

Prag II - suma totala cumparata (inclusiv TVA) 30.001 lei - 60.000 lei - discount 4%;

Prag III - suma totala cumparata (inclusiv TVA) peste 60.001 lei - discount 6%.

Exemplu: Noi contorizam toate comenzile pana atingi intervalul minim al pragului I de 10.000 lei. Din acel moment pentru toate comenzile viitoare iti aplicam discountul de 2% la preturile din site pana atingi intervalul minim al pragului II de 30.001 lei cand trecem la aplicarea discontul de 4%. Si de aici continuam, tu sa achizitionezi noi sa ne pregatim sa iti acordam un discount mai mare.

Precizari

1. Iti mentionam ca singurele produse care nu fac obiectul acestui sistem sunt cele cuprinse in categoria "Cabluri si conductori". Pentru aceste produse nu se contorizeaza sumele comandate si nici nu se pot aplica discounturile mentionate mai sus.

2. Discounturile se aplica la preturile produselor afisate pe site si nu la valoarea transportului care este inclus in comanda.

3. Pentru produsele aflate la reduceri nu se mai acorda discounturile din acest sistem.

4. Contorizarea comenzilor si aplicarea discounturilor este valabila atat pentru clientii noi cat si pentru clientii existenti.