COMUTATOR CU SENZOR DE MISCARE 2 MODULE ALB LIVING LIGHT BTICINO


Producător : Bticino
Greutate 0.200 kg / Buc
695.31 Lei
* pretul contine TVA
Garantie : 24 luni Cod : N4433N

COMUTATOR CU SENZOR DE MISCARE 2 MODULE ALB LIVING LIGHT BTICINO

Descriere Produs

COMUTATOR CU SENZOR DE MISCARE 2 MODULE ALB LIVING LIGHT BTICINO

Comutator (Green Switch) cu senzor de miscare, actionat printr-o combinatie de raze infrarosu pasive, ultrasunete si senzor de luminozitate.

Pornire manuala a iluminatului cu ajutorul butonului frontal cu actionare prin apasare si oprire automata a iluminatului in functie de nivelul de luminozitate si miscare.

Temporizator pentru oprirea iluminatului si senzor de luminozitate cu prag reglabil cu ajutorul telecomenzii uni/bidirectionale (se comanda separat cod BMSO4003 si BMSO4001).

Alimentare 230VA

Releu iesire 2.5A 

Montaj: ingropat ST

Material: termoplastic

Frecventa: 50 - 60 Hz

Grad de protectie: IP20

Ani de experienta, cercetare si noi tehnologii pentru a atinge un nivel de inovatie aflat realmente in slujba oamenilor. Gama Living Light este exact rezultatul tuturor acestor elemente: o linie de produse complet noua. Design-ul acestei game este disponibil in trei forme diferite: forma rotunda pentru un stil deosebit care se reinnoieste in timp, forma rectangulara pentru o estetica esentiala si rafinata si Living Light AIR ce inglobeaza toata tehnologia BTicino intr-o solutie cu o grosime mai mica de 4 mm.

Living Light este o solutie noua din toate punctele de vedere. Vei fi surprins chiar si de mecanismele interioare datorita tehnologiei lor avansate. Liniile si formele Living Light sunt rezultatul ultimelor tendinte din stilul contemporan. Combinatie rafinata de forme, culori, materiale si suprafete care satisfac toate gusturile: de la minimalist la sofisticat, de la traditionalist la indraznet.

Intrebari si sugestii
Produse compatibile cu COMUTATOR CU SENZOR DE MISCARE 2 MODULE ALB LIVING LIGHT BTICINO


Produse Recomandate