MODUL INTRERUPATOR TOUCH ICE GEWISS CHORUS, 1 MODUL, ALB


Producător : Gewiss
Greutate 0.1 kg / Buc
218.48 Lei
* pretul contine TVA
Garantie : 24 luni Cod : GW10907
Date tehnice:
GW10907.pdf

MODUL INTRERUPATOR TOUCH ICE GEWISS CHORUS, 1 MODUL, ALB

Descriere Produs

MODUL INTRERUPATOR TOUCH ICE GEWISS CHORUS, 1 MODUL, ALB

A se echipa cu placa ornament ICE touch (codurile: GW16951CB, GW16952CB, GW16953CB, GW16951CN, GW16952CN, GW16953CN, GW16951CT, GW16952CT, GW16953CT).

IP20

Pentru mai multe date tehnice accesati pdf atasat.

O atingere usoara a dispozitivului produce o schimbare a statusului (aprindere, stingere, reglare). Aceasta gama in versiuni cu module de culoare alb lucios, este un punct de referinta privind versatilitatea: pe langa faptul ca adauga un plus de design si fiabilitate in fiecare ambient, este o gama completa, care ofera solutii atat aparente cat si incastrate, pentru interior si exterior. Designul modern si instalarea usoara, dau o nota distinctiva gamei, prin oferta variata de dispozitive de comanda.

Cu CHORUS se pot alege culorile butoanelor, in functie de rama ornament. Alb lucios este simplu si versatil. Dispozitivele de comanda sunt disponibile in versiuni modulare de 1, 2 sau 3 module pentru a asigura o flexibilitate maxima. Dispozitivele de 1/2 module (disponibile doar in Sistemul Chorus) maresc numarul de functii pentru un spatiu restrans. CHORUS ofera o gama larga de prize: duble si triple bivalente, pe standard singular (ex. Italian, German, Francez, etc) sau dublu (Ex. Italian/German). O gama larga de dispozitive completeaza alegerea butoanelor: detectori de prezenta pentru comanda automata a iluminatului, lampi de siguranta, alarme tehnice, prize TV si SAT, control temperatura, conectori telefonici/audio/video si cablare structurata.

Intrebari si sugestii
Produse compatibile cu MODUL INTRERUPATOR TOUCH ICE GEWISS CHORUS, 1 MODUL, ALB


Produse Recomandate