PRIZA STANDARD GERMAN 3X2P+T NEGRU LEGRAND MOSAIC


Producător : Legrand
Greutate 0.200 kg / Buc
113.57 Lei
* pretul contine TVA
Garantie : 24 luni Cod : LG077233
Date tehnice:
077233.pdf

PRIZA STANDARD GERMAN 3X2P+T NEGRU LEGRAND MOSAIC

Descriere Produs

PRIZA STANDARD GERMAN 3X2P+T NEGRU LEGRAND MOSAIC

Cu protectie pentru copii

Cu instalare in doze cu montaj ingropat, montaj aparent, de podea, coloane, extensie multipriza.

Pentru mai multe date tehnice accesati pdf atasat.

Avantajele gamei Mosaic

Instalare rapida

Aproape toate produsele sunt prevazute cu borne automate care garanteaza conexiunea sigura. Programul Mosaic ofera de asemenea sisteme de instalare prin conexiune rapida pentru conexiune, iluminat sau VDI.

Instalatii flexibile, adaptabile

Pentru fiecare configuratie: pardoseli false sau tavane false, programul Mosaic ofera suporturi de echipament diferite, special pentru retele de tensiune si informatii.

Usor de utilizat, cu un design curat, atragator

Programul Mosaic garanteaza compatibilitatea totala intre toate componentele sistemului si acelasi design atragator pentru toata instalatia electrica.

Intretinere simpla

Diferitele suporturi pentru echipament (coloane, jgheaburi, cutii de pardoseala etc.) simplifica lucrarile si intretinerea la amplasament: pregatire in atelier pentru instalare in ultimul moment, acces facil la cabluri si functii.

Produse ecologice

Ciclurile de viata ale tuturor solutiilor din Programul Mosaic au fost analizate pentru a reduce impactul acestora asupra mediului inconjurator, de la fabricatie pana la tratamentul de la finalul ciclului de viata. Rezultatele acestor analize sunt prezentate in PEP (Profiluri de mediu ale produselor). Acest simbol va va ajuta sa identificati produsele care contribuie activ la optimizarea utilizarii energiei in cladiri.

Intrebari si sugestii




Produse compatibile cu PRIZA STANDARD GERMAN 3X2P+T NEGRU LEGRAND MOSAIC


Produse Recomandate