PRIZA TELEFON RJ 11 4 CONTACTE 1 MODUL ALB LEGRAND MOSAIC


Producător : Legrand
Greutate 0.165 kg / Buc
31.34 Lei
* pretul contine TVA
Garantie : 24 luni Cod : LG078730
Date tehnice:
078730.pdf

PRIZA TELEFON RJ 11 4 CONTACTE 1 MODUL ALB LEGRAND MOSAIC

Descriere Produs

PRIZA TELEFON RJ 11 4 CONTACTE 1 MODUL ALB LEGRAND MOSAIC

Echipata cu conector jack cu borne sfert de tura pentru conexiune rapida.

Pentru mai multe date tehnice accesati pdf atasat.

Avantajele gamei Mosaic

Instalare rapida

Aproape toate produsele sunt prevazute cu borne automate care garanteaza conexiunea sigura. Programul Mosaic ofera de asemenea sisteme de instalare prin conexiune rapida pentru conexiune, iluminat sau VDI.

Instalatii flexibile, adaptabile

Pentru fiecare configuratie: pardoseli false sau tavane false, programul Mosaic ofera suporturi de echipament diferite, special pentru retele de tensiune si informatii.

Usor de utilizat, cu un design curat, atragator

Programul Mosaic garanteaza compatibilitatea totala intre toate componentele sistemului si acelasi design atragator pentru toata instalatia electrica.

Intretinere simpla

Diferitele suporturi pentru echipament (coloane, jgheaburi, cutii de pardoseala etc.) simplifica lucrarile si intretinerea la amplasament: pregatire in atelier pentru instalare in ultimul moment, acces facil la cabluri si functii.

Produse ecologice

Ciclurile de viata ale tuturor solutiilor din Programul Mosaic au fost analizate pentru a reduce impactul acestora asupra mediului inconjurator, de la fabricatie pana la tratamentul de la finalul ciclului de viata. Rezultatele acestor analize sunt prezentate in PEP (Profiluri de mediu ale produselor). Acest simbol va va ajuta sa identificati produsele care contribuie activ la optimizarea utilizarii energiei in cladiri.

Intrebari si sugestii
Produse compatibile cu PRIZA TELEFON RJ 11 4 CONTACTE 1 MODUL ALB LEGRAND MOSAIC


Produse Recomandate