Candelabru REGAL/6+6/SP alama placata cu aur 24K antichizat


Producător : Prearo
Greutate 0 kg / Buc
21849.22 Lei
* pretul contine TVA
Garantie : 24 luni Cod : REGAL/6+6/SP

Candelabru REGAL/6+6/SP alama placata cu aur 24K antichizat

Descriere Produs

Candelabru de lux REGAL/6+6/SP din alama placata cu aur 24K antichizat cu cristale Swarovski, producator Prearo (Italia)

Colectia Clasic

Inaltime: 90 cm

Diametru: 88 cm

Sursa: 12 E14X40W

Produsul este disponibil si in varianta din alama placata cu aur 24K cu abajururi: albe, negre sau aurii.

Va invitam sa accesati catalogul Prearo - Top Class light din sectiunea cataloage pentru a vizualiza toate produsele producatorului.

Nota: Costurile de transport (Italia - Romania) nu sunt incluse in pretul afisat.

Pentru mai multe detalii va rugam sa ne contactati in vederea stabilirii unei intalniri cu un consultant de vanzari care va poate pune la dispozitie informatii suplimentare legate modalitatea de achizitionare a acestor produse: perioada de livrare, suma avansului necesar pentru lansarea comenzii, etc).

Prearo Collezione Luce, unul din cei mai renumiti producatori din Italia din sectorul de iluminat decorative de interior, a fost creat în 1938 în Veneția de Angelo Prearo. Astăzi Prearo Collezioni Luce este o unitate de producție administrata de aceeași familie. Prearo Collezione Luce reflectă uniunea perfectă între prestigiul de prelucrare a metalelor de experți și exactitatea artei venețiane vechi de a alege o gama larga de cristale și alte materiale fine, fără a neglija designul și inovația proiectului. 

Intrebari si sugestii




Produse compatibile cu Candelabru REGAL/6+6/SP alama placata cu aur 24K antichizat


Produse Recomandate